Roodheid

Roodheid in het gezicht is een veelvoorkomend huidprobleem. De roodheid kan voortkomen uit verschillende oorzaken, zoals zichtbare of verwijde bloedvaten en/of ontstekingsreacties van de huid. Een rode huid of zichtbare adertjes kunnen met de juiste behandelingen worden verminderd.

Wat veroorzaakt roodheid?

Een rode gezichtshuid wordt vaak veroorzaakt door verwijde bloedvaten dicht onder het huidoppervlak en/of ontstekingsreacties. Couperose is een huidaandoening gekenmerkt door de verwijding van kleine bloedvaten in het gezicht, resulterend in rode, zichtbare adertjes die vaak een netwerkachtig patroon vormen. Een andere oorzaak van roodheid is rosacea. Rosacea is een chronische huidaandoening die wordt gekenmerkt door roodheid, ontsteking en soms zichtbare bloedvaten op het gezicht, vaak gepaard gaand met bultjes en puistjes. 

Behandeling van roodheid in Assen

Bij de behandeling van een rode huid is het belangrijk om de oorzaak te begrijpen. Kalista Assen biedt effectieve behandelingen bij zowel couperose als rosacea. Hieronder vindt u de behandelingen die helpen bij het verminderen van roodheid.

Mesoshooter tegen rimpels en lijntjes bij schoonheidssalon Kalista Assen

Coagulatietherapie

Coagulatie is een behandelmethode waarbij een klein huidprobleem doelgericht wordt verhit. Coagulatie helpt bij roodheid door het verwijderen van verwijde bloedvaatjes, waardoor de zichtbare roodheid in het gezicht wordt verminderd.

Chemische peelings toen rimpels en lijntjes bij schoonheidssalon Kalista Assen

Chemische peelings

Een chemische peeling zorgt voor een gecontroleerde exfoliatie van de bovenste huidlaag. Door de verwijdering van de bovenste huidlagen zullen ontstekingen verminderen, de huidtextuur verbetert en een gelijkmatigere teint ontstaat.

Micro needling tegen rimpels en lijntjes bij schoonheidssalon Kalista Assen

Meso shooter

De Meso shooter is een behandeling waarbij d.m.v. minuscule naaldjes gaatjes in de huid worden geprikt en werkstoffen afgegeven. Dit maakt een gerichte aanpak mogelijk  om ontstekingen te verminderen en de huid te kalmeren.

Twijfelt u over welke huidbehandeling het beste bij u past? Maak een afspraak voor een intakegesprek + huidanalyse met onze specialist (€45,-). Tijdens deze afspraak reinigen en verzorgen wij uw huid en beoordelen we samen welke huidbehandeling voor u de meeste voordelen biedt.

Maak een afspraak!

Maak een afspraak voor een behandeling of vrijblijvend intakegesprek voor meer informatie in onze schoonheidssalon in Assen

Maak een afspraak