Behandelingen

Laser ontharen

Diode laser is een nieuwe innovatieve definitieve ontharingsmethode die ook kan worden toegepast op dunne en lichte haren.

Microdermabrasie

Bij microdermabrasie wordt de huid met kristallen geslepen. Dit resulteert in een krachtige regeneratie die de huid een langdurig schoon, fris en jong uiterlijk geeft.

Hydrodermabrasie

Hydrodermabrasie is een zeer effectieve dieptereiniging van de huid. Het combineert exfoliatie van de huid met het inbrengen van actieve werkstoffen.

RF gezichtsbehandeling

Radio frequente stroom, (RF) kan worden toegepast om de collageen aanmaak van de huid te stimuleren zodat de huid strakker, gladder en jonger wordt.

Skin-Roller

Met minuscule naaldjes wordt de huid gestimuleerd, hierdoor wordt de huid steviger en strakker. Lijntjes, rimpels en kleurafwijkingen zullen vervagen

Micro Needling

Micro needling is een intensieve behandeling met behulp van kleine naaldjes die resulteert in een zichtbare facelift, zonder chirurgische ingreep!

Meso Shooter

De Meso shooter is een huidbehandeling waarbij d.m.v. minuscule naaldjes gaatjes in de huid worden geprikt en werkstoffen worden afgegeven.

(Chemische) peelings

(Chemische) peelings zijn één van de meest populaire cosmetische ingrepen om de huid te verjongen en te verbeteren. Zorgt voor een nieuwe en gezonde huidlaag.

LED therapie

LED licht stimuleert de regeneratie van huidcellen, verhoogd de collageen en elastine productie en verbetert de bloedsomloop.

Gezichtsbehandeling

Een klassieke gezichtsbehandeling is een ontspannende behandeling gericht op het reinigen en verzorgen van de huid.

Coaguluatietherapie

Coagulatie kan worden toegepast voor het verhelpen van couperose, spider naevus en bloedblaasjes.

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage verbetert de conditie van de huid waardoor de huid strakker en gezonder wordt.