Meso shooter

De Meso shooter is een innovatieve gezichtsbehandeling waarbij door middel van minuscule naaldjes kleine gaatjes in de huid worden geprikt en tegelijkertijd werkstoffen in de huid worden afgegeven. De gaatjes zijn niet zichtbaar maar zorgen voor een stimulatie van het herstelproces van de huid. Dit resulteert in een maximale productie van collageen en elastine, dit zijn de bestandsdelen die in de huid verantwoordelijk zijn voor de stevigheid en elasticiteit. Deze extra aanmaak van collageen en elastine zorgt voor een ware en goed zichtbare facelift. Omdat lijntjes en rimpels vaak ontstaan door een tekort aan collageen en elastine maakt deze behandeling uw huid strakker, gladder en voller!

De meso shooter combineert deze voordelen met het inbrengen van actieve werkstoffen. De werkstoffen die aan de huid worden afgegeven bevatten onder andere hyaluronzuur, vitaminen en peptiden die voor een langdurige hydratatie zorgen. Dit geeft de huid een boost van binnenuit. Dit resulteert in een gezonde en stralende huid. Een ware glow! Tijdens een meso shooter behandeling maken wij gebruik van de producten van Ekseption en Fusion Meso. Deze behandeling wordt over het algemeen als pijnloos ervaren.

Wanneer kiest u voor een meso shooter behandeling?

– Als u uw huid wilt verjongen en verstevigen. De extra aanmaak van collageen en elastine zal u doen verbazen.
– Verbetert de bloedcirculatie van uw huid en vermindert fijne lijntjes, rimpels en verslappingen.
– Voor een snel en effectief resultaat bij huidverslappingen en rimpels. Uw huid wordt strakker, gladder en voller.
– Enorme vermindering van (acne) littekens en striae

Twijfelt u over welke huidbehandeling het beste bij u past? Maak een afspraak voor een intakegesprek + huidanalyse met onze specialist (€45,-). Tijdens deze afspraak reinigen en verzorgen wij uw huid en beoordelen we samen welke huidbehandeling voor u de meeste voordelen biedt.

Na de meso shooter behandeling

U ziet direct na de meso shooter behandeling dat de huid intensief is behandeld. Dit betekent dat u uw huid met uiterste zorg dient te verzorgen. De huid is nu erg gevoelig voor invloeden van buitenaf. Het gebruik van onze producten is na deze behandeling verplicht. Wij kennen namelijk de exacte samenstelling en werking van onze producten. De huid is na de behandeling gevoelig maar ook goed toegankelijk voor gezonde werkstoffen. Het is hierom belangrijk dat u de juiste huidverzorging gebruikt. Uiteraard wordt u na uw behandeling geïnformeerd over huidverzorging!

Daarnaast dient u er rekening mee te houden dat u uw huid na deze behandeling niet langdurig mag blootstellen aan de zon. Sporten, het nemen van een hete douche of een sauna bezoek wordt de eerste 48 uur na de behandeling afgeraden. Dit i.v.m. de reeds bestaande versterkte doorbloeding van de huid door de meso shooter behandeling. Ook zwemmen wordt de eerste 48 uur na de behandeling afgeraden.

Mesoshooter bij schoonheidssalon Kalista Assen

Meso shooter zal uw huid verjongen en verstevigen!

Maak een afspraak!

Maak een afspraak voor een behandeling of vrijblijvend intakegesprek voor meer informatie in onze schoonheidssalon in Assen

Maak een afspraak