Onzuivere huid

Een onzuivere huid kenmerkt zich door grove poriën, vettigheid, dode huidcellen of mee-eters. Een onzuivere huid die niet wordt behandeld kan zorgen voor versnelde huidveroudering of het ontstaan van (een lichte vorm van) acne.

Wat veroorzaakt een onzuivere huid?

Onzuiverheden in de huid kunnen worden veroorzaakt door verschillende factoren, waaronder overmatige talgproductie, ophoping van dode huidcellen, cosmetica, roken en bepaalde voedingsgewoontes. Een onjuiste huidverzorgingsroutine kan ook bijdragen aan een onzuivere huid. Het is belangrijk om de oorzaak van uw huidprobleem te begrijpen en te starten met de juiste behandeling en geschikte producten voor uw huid.  

Behandeling van onzuivere huid in Assen

De behandeling van onzuiverheden in de huid is gericht op het exfoliëren van dode huidcellen, het voorkomen van verstopte poriën en het reguleren van talgproductie. Daarnaast is het belangrijk om de aanmaak van nieuwe huidcellen te stimuleren. Hieronder vindt u onze effectieve behandelingen bij een onzuivere huid.

Mesoshooter tegen rimpels en lijntjes bij schoonheidssalon Kalista Assen

Hydrodermabrasie

Hydrodermabrasie is een zeer effectieve dieptereiniging van de huid. Het combineert exfoliatie van de huid met het inbrengen van actieve werkstoffen. Het verhelpt verstopte poriën, hydrateert de huid en stimuleert de collageenproductie.

Chemische peelings toen rimpels en lijntjes bij schoonheidssalon Kalista Assen

Chemische peelings

Een chemische peeling zorgt voor gecontroleerde exfoliatie van de bovenste huidlaag. Dit zorgt ervoor dat talgophopingen verminderen, poriën worden ontstopt en de huidtextuur verbetert.

Micro needling tegen rimpels en lijntjes bij schoonheidssalon Kalista Assen

Micro Needling

Micro needling is een intensieve behandeling met behulp van kleine naaldjes. Dit bevordert de collageenproductie en resulteert in een verbeterde huidtextuur met verminderde onzuiverheden en zichtbare poriën.

Twijfelt u over welke huidbehandeling het beste bij u past? Maak een afspraak voor een intakegesprek + huidanalyse met onze specialist (€45,-). Tijdens deze afspraak reinigen en verzorgen wij uw huid en beoordelen we samen welke huidbehandeling voor u de meeste voordelen biedt.

Maak een afspraak!

Maak een afspraak voor een behandeling of vrijblijvend intakegesprek voor meer informatie in onze schoonheidssalon in Assen

Maak een afspraak