Hydrodermabrasie

Hydrodermabrasie is de innovatieve opvolger van microdermabrasie. Beide behandelingen bieden een zeer effectieve dieptereiniging van de huid. Bij Hydrodermabrasie wordt een zuiverende vloeistof onder vacuüm en met hoge snelheid op en in uw huid gespoten. Ronddraaiende bewegingen zorgen ervoor dat dode huidcellen en onzuiverheden worden verwijderd. Tegelijkertijd wordt uw huid enorm gehydrateerd door het zuivere vocht wat aan de huid wordt afgegeven.

Hydrodermabrasie combineert exfoliatie van de huid met het inbrengen van actieve werkstoffen in de diepere huidlagen. Vitaminen, hyaluronzuur, salicylzuur of andere actieve werkstoffen worden tijdens de behandeling aan de huid afgegeven en zorgen voor een verbetering van de huid van binnenuit. De methode is effectiever dan serums of crèmes met dezelfde werkstoffen omdat deze bij hydrodermabrasie in diepere huidlagen worden afgegeven.

Hoe werkt de behandeling?
Tijdens een hydrodermabrasie behandeling worden dode huidcellen en onzuiverheden pijnloos verwijderd door middel van gecontroleerde en krachtige stralen van een zuiverende vloeistof. Tegelijkertijd worden er actieve werkstoffen diep in de huid afgegeven. In tegenstelling tot de microdermabrasie worden bij hydrodermabrasie geen kristallen gebruikt die de huid slijpen. Deze methode is een stuk comfortabeler en hierdoor ook geschikt voor de gevoeligere huid. Een bijkomend voordeel is dat hydrodermabrasie ook in de zomer (met zonnig weer) kan worden toegepast. 

Welke werkstoffen kunnen worden gebruikt?
Tijdens een hydrodermabrasie behandeling worden werkstoffen tot in de diepere huidlagen afgegeven. Er kunnen verschillende werkstoffen worden toegepast om uw huid optimaal te verbeteren. Wij maken gebruik van de producten van Ekseption en Fusion Meso. U kunt kiezen uit onderstaande werkstoffen:

– Hyaluronzuur (hydratatie van de huid voor een gezonde en stralende huid)
– Salicylzuur (zuiverende werking, zeer geschikt bij huidproblemen zoals acne)
– Vitamine-C (anti-veroudering, beschermt de huid met krachtige antioxidanten)

Wanneer kies ik voor Hydrodermabrasie?
Hydrodermabrasie resulteert in een gladde, stralende en gezonde huid en is onder andere effectief bij:
– Verwijderen van onzuiverheden (mee-eters, acne)
– Huidveroudering (vermindert rimpels en lijntjes)
– Verminderen van acne of acne-littekens
– Verminderen van grove poriën
– Verhelpen van een droge huid
– Verminderen van pigmentatiestoornissen of pigmentvlekjes

Aantal behandelingen
Voor een maximaal resultaat wordt een kuur van gemiddeld 4 behandelingen aangeraden, afhankelijk van de verbeteringen die u zelf voor ogen heeft. De basiskuur wordt meestal binnen 12 weken afgerond. Daarna kunt u het normale onderhoudsritme van hydrodermabrasie behandelingen oppakken van 1 x in de 6 tot 8 weken

Twijfelt u over welke huidbehandeling het beste bij u past? Maak een afspraak voor een intakegesprek + huidanalyse met onze specialist (€45,-). Tijdens deze afspraak reinigen en verzorgen wij uw huid en beoordelen we samen welke huidbehandeling voor u de meeste voordelen biedt.

Na de hydrodermabrasie behandeling

U ziet direct na de hydrodermabrasie behandeling dat de huid intensief is behandeld. Dit betekent dat u uw huid met uiterste zorg dient te verzorgen. De huid is nu erg gevoelig voor invloeden van buitenaf. Het gebruik van onze producten is na deze behandeling verplicht. Wij kennen namelijk de exacte samenstelling en werking van onze producten. De huid is na de behandeling gevoelig maar ook goed toegankelijk voor gezonde werkstoffen. Het is hierom belangrijk dat u de juiste huidverzorging gebruikt. Uiteraard wordt u na uw behandeling geïnformeerd over huidverzorging!
Daarnaast dient u er rekening mee te houden dat u uw huid na deze behandeling niet langdurig mag blootstellen aan de zon. Sporten, het nemen van een hete douche of een sauna bezoek wordt de eerste 48 uur na de behandeling afgeraden. Dit i.v.m. de reeds bestaande versterkte doorbloeding van de huid door de hydrodermabrasie behandeling. Ook zwemmen wordt de eerste 48 uur na de behandeling afgeraden.

Hydrodermabrasie bij schoonheidssalon Kalista Assen

Hydrodermabrasie combineert exfoliatie van de huid met het inbrengen van actieve werkstoffen!

Maak een afspraak!

Maak een afspraak voor een behandeling of vrijblijvend intakegesprek voor meer informatie in onze schoonheidssalon in Assen

Maak een afspraak