Rimpels & Lijntjes

Rimpels en lijntjes zijn fijne, plooibare lijnen die zich op het oppervlak van de huid vormen. Ze worden vaak geassocieerd met het natuurlijke verouderingsproces, maar kunnen ook het resultaat zijn van blootstelling aan verschillende omgevingsfactoren.

Wat veroorzaakt rimpels en lijntjes?

Er zijn verschillende factoren die bijdragen aan het ontstaan van rimpels en lijntjes, variërend van het natuurlijke verouderingsproces, roken, levenstijl of blootstelling aan de zon. Het natuurlijke verouderingsproces is een belangrijke factor bij het ontstaan van rimpels. Naarmate we ouder worden, vertraagt de productie van collageen en elastine, twee eiwitten die de huid stevig en elastisch houden. Dit leidt tot het verschijnen van fijne lijnen en rimpels. 

Behandeling van rimpels en lijntjes in Assen

Bij Kalista Assen begrijpen we dat de tekenen van huidveroudering niet altijd gewenst zijn. Wij begrijpen de wens om het natuurlijke verouderingsproces te vertragen en de jeugdige uitstraling van de huid te behouden. Gelukkig zijn er bewezen effectieve behandelingen die de aanmaak van collageen en elastine bevorderen en hiermee de huid verjongen en verstrakken. 

Hieronder vindt u de behandelingen die helpen bij het verminderen van rimpels en lijntjes door de stevigheid en veerkracht van de huid te verbeteren.

Mesoshooter tegen rimpels en lijntjes bij schoonheidssalon Kalista Assen

Meso Shooter

Meso Shooter is een behandeling waarbij minuscule naaldjes gaatjes in de huid creëren en tegelijkertijd werkstoffen afgeven. Dit stimuleert de productie van collageen en elastine, wat effectief is bij het verminderen van rimpels en lijntjes

Chemische peelings toen rimpels en lijntjes bij schoonheidssalon Kalista Assen

Chemische peelings

Een chemische peeling zorgt voor een exfoliatie van de bovenste huidlaag. Dit proces bevordert de celvernieuwing en stimuleert de aanmaak van collageen, wat het effectief maakt bij het verminderen van rimpels en lijntjes.

Micro needling tegen rimpels en lijntjes bij schoonheidssalon Kalista Assen

Micro Needling

Micro needling is een intensieve behandeling met behulp van kleine naaldjes. Dit is een effectieve methode voor het verminderen van rimpels en lijntjes doordat het de collageenaanmaak stimuleert en de huid verbetert. 

Skin roller tegen rimpels en lijntjes bij schoonheidssalon Kalista Assen

Skin-Roller

Met een skin-roller wordt micro-needling op een handzame en zachtere wijze toegepast, waardoor de collageenaanmaak wordt gestimuleerd en rimpels verminderen. De kleine naaldjes bevorderen de opname van producten.

RF behandeling tegen rimpels en lijntjes bij schoonheidssalon Kalista Assen

Radio Frequente stroom

Een RF-behandeling maakt gebruik van gecontroleerde radiogolven om warmte in de diepere huidlagen te genereren. Dit bevordert de productie van collageen en elastine, wat effectief is bij het verminderen van rimpels en lijntjes. 

Twijfelt u over welke huidbehandeling het beste bij u past? Maak een afspraak voor een intakegesprek + huidanalyse met onze specialist (€45,-). Tijdens deze afspraak reinigen en verzorgen wij uw huid en beoordelen we samen welke huidbehandeling voor u de meeste voordelen biedt.

Maak een afspraak!

Maak een afspraak voor een behandeling of vrijblijvend intakegesprek voor meer informatie in onze schoonheidssalon in Assen

Maak een afspraak