Littekens

Littekens kunnen ontstaan als gevolg van verschillende oorzaken, waaronder ernstige acne, letsel, operaties, of huidaandoeningen. Wanneer de huid beschadigd raakt, wordt het normale genezingsproces in gang gezet, waarbij littekenweefsel wordt gevormd om de beschadigde gebieden te herstellen. In de meeste gevallen kan de zichtbaarheid van littekens worden verminderd. 

Behandeling van littekens in Assen

Littekens kunnen effectief worden behandeld om de zichtbaarheid te verminderen en de huid een gladdere en egalere uitstraling te geven. Kalista Assen biedt effectieve behandelingen tegen deze beschadigingen van de huid. Onze behandelingen zijn gericht op het stimuleren van de regeneratie van de huid en het genereren van nieuwe, gezondere huidcellen. Er zijn verschillende methoden die kunnen worden toegepast om de huidtextuur te verbeteren, de collageenproductie te bevorderen en de zichtbaarheid van littekens te verminderen, resulterend in een vernieuwde en gladdere huid. Hieronder vindt u de behandelingen die helpen bij het verminderen van littekens.

Mesoshooter tegen rimpels en lijntjes bij schoonheidssalon Kalista Assen

Skin-roller

Met minuscule naaldjes wordt de huid gestimuleerd, hierdoor wordt de huid steviger en strakker. Door de extra aanmaak van collageen zal de textuur van de huid verbeteren en de zichtbaarheid van littekens verminderen.

Chemische peelings toen rimpels en lijntjes bij schoonheidssalon Kalista Assen

Chemische peelings

Chemische peelings helpen bij littekens door gecontroleerde exfoliatie, waarbij de bovenste huidlagen worden verwijderd, wat resulteert in vernieuwde huid, verminderde littekenzichtbaarheid en een gladdere huidtextuur.

Micro needling tegen rimpels en lijntjes bij schoonheidssalon Kalista Assen

Micro Needling

Micro needling is een intensieve behandeling met behulp van kleine naaldjes. Deze behandeling bevordert de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Dit verbetert de huidtextuur en vermindert littekens voor een gezondere uitstraling.

Twijfelt u over welke huidbehandeling het beste bij u past? Maak een afspraak voor een intakegesprek + huidanalyse met onze specialist (€45,-). Tijdens deze afspraak reinigen en verzorgen wij uw huid en beoordelen we samen welke huidbehandeling voor u de meeste voordelen biedt.

Maak een afspraak!

Maak een afspraak voor een behandeling of vrijblijvend intakegesprek voor meer informatie in onze schoonheidssalon in Assen

Maak een afspraak