Skin-roller

De Skin-Roller is een cilinder met 192 minuscule kleine naaldjes. De naaldjes creëren duizenden microkanaaltjes tot in de diepere huidlagen waardoor werkstoffen dieper in de huid gesluisd kunnen worden. De huid is een levend orgaan. Skin-roller zet de huid aan tot aanmaak van collageen en elastine. Deze zijn in de huid verantwoordelijk voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. U merkt het verschil al binnen een week. Samen met het gebruik van ons Hyaluronzuur serum wordt uw huid strakker, gladder en voller. Wij behandelen uw huid op het gezicht en/of lichaam volgens een vast patroon met zachte regelmatige bewegingen.

Dubbele werking
De kleine prikkeltjes stimuleren de eigen natuurlijke aanmaak van collageen en elastine van de huid. Collageen en elastine zijn in de huid verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit. Lijntjes en rimpels onstaan vaak door een tekort aan elastine en collageen. De Skin-roller zorgt voor een verhoogde productie van deze stoffen en daarom ziet u al na een week dat de lijntjes en rimpels vervagen. De effectieve opname van werkstoffen uit crèmes en serums 100x groter dan bij normaal gebruik. De Skin Roller maakt de huid strakker, gladder en geeft de huid een prachtige matte teint. Alle crèmes beginnen nu pas goed te werken. U voelt gewoon hoe de werkstoffen worden opgenomen door de huid.

Wanneer kiest u voor een behandeling met de Skin-roller?
– Als u uw huid wilt verjongen.
– Voor een snel en effectief resultaat bij huidverslappingen en rimpels. Uw huid wordt strakker, gladder en voller.
– Bij striae en littekens. Harde littekens worden weer zacht. Kleurafwijkingen zullen verminderen of zelfs verdwijnen.
– Bij cellulitis, de naaldjes activeren de verbranding in de vetcellen. Hierdoor vermindert de cellulitis zichtbaar.

Kuur informatie
Voor een maximaal resultaat wordt een kuur van gemiddeld 3 tot 6 behandelingen aangeraden, afhankelijk van de verbeteringen die u voor ogen hebt. De basiskuur wordt meestal binnen 3 tot 6 weken afgerond. Daarna kunt u het normale onderhoudsritme van Skinroller behandelingen oppakken van 1 x in 4 tot 6 weken.

Voor een nog intensievere behandeling met extra resultaat kunnen we voor de skinroller nog een extra RF behandeling toepassen. Radio frequente stroom, (RF) passen we toe om de collageen aanmaak van de huid te stimuleren zodat de huid weer strakker wordt. Bij de radiofrequente-techniek is het de hoogfrequente energie die op een gecontroleerde, veilige wijze in de huid wordt afgegeven en daar zorgt voor een gelijkmatige en exact op het volume van het weefsel afgestemde warmte. Door deze vorm van verwarming van de diepere huidlagen trekt het colageen (dit is een bouwsteen van de huidstructuur) samen. Dit effect zorgt ervoor dat uw huid en contouren snel veel strakker worden.

Een bijkomend voordeel is dat er door een RF behandeling na verloop van tijd nieuw, gezond collageen wordt gevormd! Door dit vernieuwde collageen verstrakt de huidweefsel nog meer! De huid wordt gladder, strakker, jonger en mooier. Contouren versterken. Denk hierbij ook aan bijvoorbeeld een verslapte kaaklijn. Verslappingen worden minder of verdwijnen helemaal én in het gelaat zullen rimpels vervagen! 

Twijfelt u over welke huidbehandeling het beste bij u past? Maak een afspraak voor een intakegesprek + huidanalyse met onze specialist (€45,-). Tijdens deze afspraak reinigen en verzorgen wij uw huid en beoordelen we samen welke huidbehandeling voor u de meeste voordelen biedt.

Na de skin-roller behandeling
U ziet direct na de skin-roller behandeling dat de huid intensief is behandeld. Dit betekent dat u uw huid met uiterste zorg dient te verzorgen. De huid is nu erg gevoelig voor invloeden van buitenaf. Het gebruik van onze producten is na deze behandeling verplicht. Wij kennen namelijk de exacte samenstelling en werking van onze producten. De huid is na de behandeling gevoelig maar ook goed toegankelijk voor gezonde werkstoffen. Het is hierom belangrijk dat u de juiste huidverzorging gebruikt. Uiteraard wordt u na uw behandeling geïnformeerd over huidverzorging!

Daarnaast dient u er rekening mee te houden dat u uw huid na deze behandeling niet langdurig mag blootstellen aan de zon. Sporten, het nemen van een hete douche of een sauna bezoek wordt de eerste 48 uur na de behandeling afgeraden. Dit i.v.m. de reeds bestaande versterkte doorbloeding van de huid door een skin-roller behandeling. Ook zwemmen wordt de eerste 48 uur na de behandeling afgeraden.

Maak een afspraak!

Maak een afspraak voor een behandeling of vrijblijvend intakegesprek voor meer informatie in onze schoonheidssalon in Assen

Maak een afspraak