RF gezichtsbehandeling

Radio frequente stroom, (RF) kan worden toegepast om de collageen aanmaak van de huid te stimuleren zodat de huid weer strakker wordt. Bij de radio frequentietechniek is het de hoogfrequente energie die op een gecontroleerde, veilige wijze aan de huid wordt afgegeven en daar zorgt voor een gelijkmatige en exact op het volume van het weefsel afgestemde warmte. Door deze vorm van verwarming van de diepere huidlagen trekt het collageen (dit is een bouwsteen van de huidstructuur) samen. Dit effect zorgt ervoor dat de huid en contouren snel veel strakker worden. RF werkt als een ware facelift!

Een bijkomend voordeel is dat er door een RF behandeling na verloop van tijd nieuw, gezond collageen wordt gevormd! Door dit vernieuwde collageen verstrakt het huidweefsel nog meer! De huid wordt gladder, strakker, jonger en mooier. Contouren versterken. Denk hierbij ook aan bijvoorbeeld een verslapte kaaklijn. Verslappingen worden minder of verdwijnen helemaal én in het gelaat zullen rimpels vervagen!

Twijfelt u over welke huidbehandeling het beste bij u past? Maak een afspraak voor een intakegesprek + huidanalyse met onze specialist (€45,-). Tijdens deze afspraak luisteren we naar uw wensen, reinigen, beoordelen en verzorgen wij uw huid en kijken we samen naar de huidbehandeling die voor u de meeste voordelen biedt.

Verzorging thuis
Omdat de huid na de behandeling goed toegangelijk is voor werkstoffen wordt het gebruik van onze producten na de behandeling aangeraden. Wij kennen namelijk de exacte samenstelling en werking van onze producten. Bescherm uw huid na een LED behandeling met een professionele creme met minimaal SPF 30 met UVA en UVB bescherming. Uiteraard wordt u na uw behandeling geïnformeerd over huidverzorging.

Radio Frequente Stroom kan ook tijdens onderstaande behandelingen worden toegepast:

Cavitatie is een manier om door middel van geluid- en drukgolven de vetcelwanden af te breken waardoor het vet door het lichaam kan worden afgevoerd. Het vocht dat rondom de vetcellen aanwezig is, wordt in beweging gebracht. Hierdoor wordt er druk uitgeoefend op de wanden van de vetcellen waardoor deze imploderen en afbreken. Het vrijgekomen vet en de celwanden worden door het lichaam (door de lever en de nieren) afgebroken en afgevoerd.

Microdermabrasie is een zachte en veilige behandeling waarbij wij door middel van aluminiumoxide kristallen onder vacuüm én hoge druk met het Ecuri Microdermabrasie apparaat de huid slijpen. De dode huidcellen en de doorschijnende laag van de huid worden verwijderd. Dit resulteert in een krachtige regeneratie die de huid een langdurig schoon, fris en jong uiterlijk geven.

De Skin-Roller is een cilinder met 192 minuscule kleine naaldjes. De naaldjes creëren duizenden microkanaaltjes tot in de diepere huidlagen waardoor werkstoffen dieper in de huid gesluisd kunnen worden. De huid is een levend orgaan. Skin-roller zet de huid aan tot aanmaak van collageen en elastine.

Maak een afspraak!

Maak een afspraak voor een behandeling of vrijblijvend intakegesprek voor meer informatie in onze schoonheidssalon in Assen

Maak een afspraak