Microdermabrasie

Er komen momenteel steeds meer en meer huidproblemen voor. Vaak veroorzaakt door teveel zonlicht, milieu-invloeden, stress, onverantwoorde voeding, te weinig water drinken en het niet gebruiken van de juiste huidverzorgingsproducten. Met Microdermabrasie kunnen problemen zoals: acne, littekens, rimpeltjes, onreine huid, rokershuid, sterk verouderde huid, striae, pigmentvlekken en sterke verhoorning effectief behandeld worden.

Microdermabrasie is een zachte en veilige behandeling waarbij door middel van aluminiumoxide kristallen onder vacuüm én hoge druk de huid wordt geslepen. De dode huidcellen en de doorschijnende laag van de huid worden verwijderd. Dit resulteert in een krachtige regeneratie die de huid een langdurig schoon, fris en jong uiterlijk geven. U voelt het en U ziet het! Deze behandeling is nagenoeg pijnloos en voor zowel mannen als vrouwen geschikt.

Wanneer kiest u voor een Microdermabrasie behandeling?

– Als u uw huid wilt verjongen want het bevordert de natuurlijke aanmaak elastine en collagene vezels in de huid.
– Bij pigmentvlekken op de huid, het egaliseert de huidskleur.
– Verbetert de bloedcirculatie van de huid en vermindert fijne lijntjes, rimpels en verslappingen.
– Maakt de huid gladder, ook bij bultjes, kuiltjes en grote poriën.
– Het reinigt de huid en verwijdert dode huidcellen.
– Goed bij acne, het reinigt verstopte poriën en zwarte puntjes op bijv. op de neus en kin.
– Vermindert cellulitis, striae en littekentjes.
– Verbetert de bloedcirculatie van de huid.

Hoe werkt microdermabrasie?

Tijdens de microdermabrasie behandeling wordt een fijne straal microkristallen door middel van een vacuumzuigkracht langs de huid gezogen. De kristallen ‘zandstralen’ zo steeds een klein laagje van de opperhuid af. De dieptewerking is afhankelijk van de ingestelde zuigkracht van de vacuumpomp, de snelheid waarmee microkristallen langs de huid worden gezogen en het aantal strepen over hetzelfde gebied. Op deze manier is microdermabrasie een doseerbare en controleerbare behandeling. Tijdens microdermabrasie maken wij gebruik van de producten van Ekseption en Fusion Meso.

Voor een maximaal resultaat wordt een kuur van gemiddeld 4 behandelingen aangeraden, afhankelijk van de verbeteringen die u zelf voor ogen heeft. De basiskuur wordt meestal binnen 12 weken afgerond. Daarna kunt u het normale onderhoudsritme van microdermabrasie behandelingen oppakken van 1 x in de 6 tot 8 weken

Twijfelt u over welke huidbehandeling het beste bij u past? Maak een afspraak voor een intakegesprek + huidanalyse met onze specialist (€45,-). Tijdens deze afspraak reinigen en verzorgen wij uw huid en beoordelen we samen welke huidbehandeling voor u de meeste voordelen biedt.

Na een microdermabrasie behandeling

U ziet direct na de microdermabrasie behandeling dat de huid intensief is behandeld. Dit betekent dat u uw huid met uiterste zorg dient te verzorgen. De huid is nu erg gevoelig voor invloeden van buitenaf. Het gebruik van onze producten is na deze behandeling verplicht. Wij kennen namelijk de exacte samenstelling en werking van onze producten. De huid is na de behandeling gevoelig maar ook goed toegankelijk voor gezonde werkstoffen. Het is hierom belangrijk dat u de juiste huidverzorging gebruikt. Uiteraard wordt u na uw behandeling geïnformeerd over huidverzorging!

Daarnaast dient u er rekening mee te houden dat u uw huid na deze behandeling niet langdurig mag blootstellen aan de zon. Sporten, het nemen van een hete douche of een sauna bezoek wordt de eerste 48 uur na de behandeling afgeraden. Dit i.v.m. de reeds bestaande versterkte doorbloeding van de huid door een microdermabrasie behandeling. Ook zwemmen wordt de eerste 48 uur na de behandeling afgeraden.

Microdermabrasie bij schoonheidssalon Kalista Assen

Microdermabrasie resulteert in een krachtige regeneratie van de huid!

Maak een afspraak!

Maak een afspraak voor een behandeling of vrijblijvend intakegesprek voor meer informatie in onze schoonheidssalon in Assen

Maak een afspraak