Klassieke gezichtsbehandeling

Of u nu een oude of juist jonge huid, een droge of juist vette, een onrustige, gevoelige of gewoon een normale huid heeft. Alle huidtypen kunnen bij onze schoonheidssalon in Assen worden behandeld en alle huidtypen hebben de juiste huidverzorging nodig. Een klassieke gezichtsbehandeling is een ontspannende en verzorgende behandeling. Deze behandeling is geschikt voor iedereen!

Heeft u een specifiek huidprobleem? Bekijk dan onze pagina met huidproblemen en ontdek welke specialistische behandeling u kan helpen.

Klassieke gezichtsbehandeling in Assen

Een klassieke gezichtsbehandeling is een ontspannende behandeling gericht op het reinigen en verzorgen van de huid. Deze uitgebreide routine zorgt niet alleen voor een frisse en stralende huid maar biedt ook een rustgevende ontsnapping aan de dagelijkse stress. Tijdens deze behandeling maken wij gebruik van de producten van Ekseption en Fusion Meso.

De behandeling bestaat uit:
– Huidanalyse
– Huidreiniging met warme doeken
– Exfoliatie
– Ontspannend masker (afgestemd op uw huid)
– Korte massage van nek en schouders
– Serum en dag- of nachtcreme geschikt voor uw huid
– (indien gewenst epileren van wenkbrauwen)

Verzorging thuis

Omdat de huid na de behandeling goed toegangelijk is voor werkstoffen wordt het gebruik van onze producten na de behandeling aangeraden. Wij kennen namelijk de exacte samenstelling en werking van onze producten. Uiteraard wordt u na uw behandeling geïnformeerd over huidverzorging.

Gezichtsbehandeling bij Schoonheidssalon Kalista Assen

Een klassieke gezichtsbehandeling is een ontspannende beleving!

Maak een afspraak!

Maak een afspraak voor een behandeling of vrijblijvend intakegesprek voor meer informatie in onze schoonheidssalon in Assen

Maak een afspraak