EMS/RF Facelift

EMS (Elektro Musculaire Stimulatie) in combinatie met RF (Radiofrequentie) is een geavanceerde behandeling voor gezichtsverjonging en -versteviging. De EMS/RF facelift maakt gebruik van elektrische impulsen en radiofrequentie-energie om de spieren in het gezicht te stimuleren en de huid te verbeteren, waardoor u een strakkere, jongere en frissere uitstraling krijgt.

Hoe werkt EMS en RF?

De EMS-functie stuurt elektrische impulsen naar de gezichtsspieren, waardoor deze zich samentrekken en ontspannen. Dit proces versterkt de spieren en verbetert de algehele tonus en contouren van het gezicht. Tegelijkertijd zendt de RF-technologie warmte-energie diep in de huid, wat de productie van collageen en elastine stimuleert. Het synergetische effect van deze elementen binnen één behandeling zorgt voor verbluffende resultaten.

EMS Module:
De EMS-module versterkt en verstevigt de gezichtsspieren door middel van gecontroleerde contracties. Dit verbetert de spierspanning en contouren van het gezicht, wat resulteert in een strakke, gezonde en jeugdige uitstraling. De verbeterde doorbloeding door deze stimulatie zorgt voor een frisse en vitale look.

RF Module:
De RF-module richt zich op het liften en verstevigen van elastine, collageen en bindweefsel. Dit verhoogt het weefselvolume en vermindert fijne lijntjes, waardoor de huidstructuur en -textuur egaler en soepeler worden. De combinatie van bindweefselversteviging en stimulatie van elastine- en collageenvezels zorgt voor een verbeterde en jeugdige uitstraling.

Tijdens de behandeling kunt u een licht opwarmend of tintelend gevoel ervaren, evenals onwillekeurige samentrekkingen van de gezichtsspieren. Dit kan vreemd aanvoelen, maar is niet pijnlijk.

Voordelen van een EMS/RF facelift

Versteviging van de huid: Door de stimulatie van collageenproductie helpt RF bij het verstevigen en liften van de huid.

Spierversterking: EMS versterkt de gezichtsspieren, wat leidt tot een betere definitie van de gezichtscontouren.

Verbeterde bloedcirculatie: Beide technologieën stimuleren de bloedcirculatie, wat bijdraagt aan een gezondere, stralendere huid.

Vermindering van fijne lijntjes en rimpels: De gecombineerde werking van EMS en RF kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, waardoor de huid er gladder en jeugdiger uitziet.

Non-invasief en pijnloos: De behandeling is veilig, non-invasief en vrijwel pijnloos, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor mensen die op zoek zijn naar gezichtsverjonging zonder chirurgie.

Wanneer kies ik voor een EMS/RF facelift?

Deze geavanceerde behandelmethode combineert spierstimulatie en huidversteviging voor een complete verjonging van je gezicht. Deze behandeling is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een effectieve, non-invasieve oplossing om de tekenen van veroudering tegen te gaan en een jeugdige uitstraling te behouden. In enkele behandelingen kunt u blijvende resultaten verwachten, waaronder een stevigere, gladdere huid en beter gedefinieerde gezichtscontouren.

EMS/RF Facelift bij schoonheidssalon Kalista Assen

Een EMS/RF behandeling zorgt voor een zichtbare facelift!

Maak een afspraak!

Maak een afspraak voor een behandeling of vrijblijvend intakegesprek voor meer informatie in onze schoonheidssalon in Assen

Maak een afspraak