Laser ontharen

Seizoensactie!

Diode laser ontharen van de gehele oksels en schaamstreek nu voor €89,- per behandeling

De diode laser is een nieuwe ontharingsmethode waarbij drie verschillende golflengtes worden gecombineerd om meerdere typen haar definitief te vernietien. Dit betekent dat zowel lichte en dunne haren als donkere dikkere haren effectief kunnen worden behandeld. Tijdens een diode-laser behandeling worden de haarfollikels (haarzakjes) door middel van lichtflitsen verwarmd. Deze warmte zorgt ervoor dat het haarzakje beschadigd waardoor er geen haargroei meer mogelijk is.

Omdat diode-laser ontharen niet werkt op basis van het pigment van de haar kunnen ook lichtere haren (met weinig pigment) veilig worden behandeld. Diode-laser is een nieuwe innovatieve methode die het mogelijk maakt ook blonde, grijze of rode haren veilig te behandelen. Dit in tegenstelling tot IPL waarbij alleen haren met voldoende pigment kunnen worden behandeld. Deze behandeling is hierom voor iedereen geschikt! Diode-laser is een volledig veilige en snelle behandelmethode waarbij 10 lichtflitsen per seconde aan de haarzakjes worden afgegeven.

Alleen de haren die in de eerste haargroei fase (anagene fase) van de haargroeicyclus zitten absorberen het Diode-licht en worden hiermee vernietigd. Haren die tijdens de behandeling niet in deze eerste haargroeifase zitten komen in volgende sessies aan de beurt. Er zijn dus altijd meerdere behandelingen nodig om van uw (over)beharing af te komen.

Veel gestelde vragen over diode laser ontharen

Hoe lang duurt een diode laser ontharen behandeling?
De behandelingen lopen uiteen van enkele minuten voor bijvoorbeeld een bovenlip tot ongeveer drie kwartier voor bijvoorbeeld volledige benen of rug. 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Er zijn gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig om van uw (over)beharing af te komen. De hoeveelheid benodigde behandelingen is afhankelijk van uw huidtype, haartype, de te behandelen zone en de haargroeifase waarin de haren zich bevinden. 

Is deze behandeling pijnlijk?
Een diode laser ontharingsbehandeling wordt over het algemeen als pijnloos ervaren. Omdat wij in onze salon in Assen gebruik maken van moderne apparatuur met een koelmechanisme, zult u de warmte van de lichtflitsen nauwelijks merken.

Is diode laser ontharen definitief?
Zoals hierboven beschreven heeft een diode-laser behandeling enkel effect op haren die zich in de eerste haargroeifase bevinden. Hierdoor zijn er veelal meerdere behandeling benodigd om het gewenste resultaat te bereiken. De haarzakjes die in de anagene fase effectief zijn behandeld zullen geen haren meer produceren. Dit komt doordat de eiwitstructuur van de haarfollikel op microscopisch niveau onherstelbaar beschadigd is. Omdat behandelde haarfollikels geen haren meer produceren kan diode-laser als definitief ontharen worden omschreven. Het is mogelijk dat slapende haarfollikels naar verloop van tijd weer actief worden. Dit kan bijvoorbeeld komen door medicijngebruik of hormoonveranderingen. Deze slapende haarzakjes zullen nieuwe donsharen vormen. Om dit te voorkomen adviseren wij om na uw behandelingstraject ongeveer 2 keer per jaar de gewenste zone te blijven nabehandelen.

Diode laser ontharen bij schoonheidssalon Kalista Assen

Snel, veilig en definitief ontharen met diode laser!

Maak een afspraak!

Maak een afspraak voor een behandeling of vrijblijvend intakegesprek voor meer informatie in onze schoonheidssalon in Assen

Maak een afspraak