Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een populaire behandeling voor het verstrakken van de huid. Bindweefsel is de laag tussen de huid en spieren en is verantwoordelijk voor het transport van zuurstof en voedings- en afvalstoffen. De huid heeft zuurstof en voedingstoffen nodig om gezond, elastisch en stevig te blijven. Blokkades in het bindweefsel die dit transport bemoeilijken kunnen hierdoor resulteren in rimpels, huidverslappingen of een onzuivere huid.

Tijdens een bindweefselmassage wordt het bindweefsel door middel van speciale kneeptechnieken gestimuleerd. Deze technieken stimuleren de bloedsomloop en de aanmaak van collageen en elastine. Collageen en elastine zijn verantwoordelijk voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Dit betekent dat een bindweefselmassage rimpels en huidverslappingen vermindert en in sommige gevallen helemaal verhelpt. Dit resulteert in een strakkere en gezondere huid. Bindweefselmassages zijn enorm populair door het zichtbare resultaat wat na enkele behandeling al ontstaat. Het is een intensieve behandeling die door sommigen als pijnlijk wordt ervaren.
 

Het voordeel van een bindweefselmassage

Een bindweefselmassage verbetert de conditie van de huid. Het bevordert de doorbloeding, stimuleert de afvoer van afvalstoffen en zet aan tot cel-vernieuwing. De huid wordt zichtbaar strakker en gezonder.

Daarnaast zorgt bindweefselmassage voor:
– Verbeterde bloedsomloop
– Aanmaak van collageen en elastine
– Verbeterde gezondheid en zuiverheid van de huid
– Vervagen van littekens
– Verminderde huidverslappingen en rimpels
– Vermindering van couperose
– Verbetering van rokershuid
 

Een bindweefselmassage behandeling

Het beste resultaat wordt bereikt in een kuurvorm. Een kuur bestaat uit 1 massage per week voor drie opvolgende weken met daarna een rustpauze van 3 weken (de massage werkt in deze drie weken nog door). Hierna kan de bindweefselmassage indien gewenst worden herhaald. Om het effect te onderhouden wordt aanbevolen om de behandeling vervolgens één keer per 6 weken te herhalen. Tijdens een bindweefselmassage wordt gebruik gemaakt van de producten van Nouvital.

Bindweefselmassage bij schoonheidssalon Kalista Assen

Massage van het bindweefsel resulteert in een ware facelift!

Maak een afspraak!

Maak een afspraak voor een behandeling of vrijblijvend intakegesprek voor meer informatie in onze schoonheidssalon in Assen

Maak een afspraak