Bindweefselmassage

Bindweefsel is de laag tussen de huid en spieren en is verantwoordelijk voor het transport van zuurstof en voedings- en afvalstoffen. De huid heeft zuurstof en voedingstoffen nodig om gezond, elastisch en stevig te blijven. Blokkades in het bindweefsel die dit transport bemoeilijken kunnen hierdoor resulteren in rimpels, huidverslappingen of een onzuivere huid.

Tijdens een bindweefselmassage wordt het bindweefsel door middel van speciale kneeptechnieken gestimuleerd. Deze technieken stimuleren de bloedsomloop en de aanmaak van collageen en elastine. Collageen en elastine zijn verantwoordelijk voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Dit betekent dat een bindweefselmassage rimpels en huidverslappingen vermindert en in sommige gevallen helemaal verhelpt. Dit resulteert in een strakkere en gezondere huid. Bindweefselmassages zijn enorm populair door het zichtbare resultaat wat na enkele behandeling al ontstaat. Bindweefselmassage is een intensieve behandeling die door sommigen als pijnlijk wordt ervaren.

Het voordeel van bindweefselmassage
Een bindweefselmassage verbetert de conditie van de huid. Het bevordert de doorbloeding, stimuleert de afvoer van afvalstoffen en zet aan tot cel-vernieuwing. De huid wordt strakker en gezonder.

Daarnaast zorgt bindweefselmassage voor:

– Verbeterde bloedsomloop
– Aanmaak van collageen en elastine
– Verbeterde gezondheid/zuiverheid van de huid
– Vervagen van littekens
– Verminderde huidverslappingen en rimpels
– Vermindering van couperose
– Verbetering van rokershuid

De behandeling
Het beste resultaat wordt bereikt in een kuurvorm. Een kuur bestaat uit bindweefselmassages gedurende drie weken (1x per week) met daarna een rustpauze van 3 weken (de massage werkt in deze drie weken nog door). Hierna kan de bindweefselmassage indien gewenst worden herhaald. Om het effect te onderhouden wordt aanbevolen om de behandeling vervolgens één keer per 6 weken te herhalen.

Maak een afspraak!

Maak een afspraak voor een behandeling of vrijblijvend intakegesprek voor meer informatie in onze schoonheidssalon in Assen

Maak een afspraak