RF gezichtsbehandeling

Radio frequente stroom, (RF) kan worden toegepast om de collageen aanmaak van de huid te stimuleren zodat de huid weer strakker wordt. Bij de radio frequentietechniek is het de hoogfrequente energie die op een gecontroleerde, veilige wijze aan de huid wordt afgegeven en daar zorgt voor een gelijkmatige en exact op het volume van het weefsel afgestemde warmte. Door deze vorm van verwarming van de diepere huidlagen trekt het collageen (dit is een bouwsteen van de huidstructuur) samen. Dit effect zorgt ervoor dat de huid en contouren snel veel strakker worden. RF werkt als een ware facelift!

Een bijkomend voordeel is dat er door een RF behandeling na verloop van tijd nieuw, gezond collageen wordt gevormd! Door dit vernieuwde collageen verstrakt het huidweefsel nog meer! De huid wordt gladder, strakker, jonger en mooier. Contouren versterken. Denk hierbij ook aan bijvoorbeeld een verslapte kaaklijn. Verslappingen worden minder of verdwijnen helemaal én in het gelaat zullen rimpels vervagen! Tijdens een RF behandeling maken wij gebruik van de producten van Ekseption en Fusion Meso.

Twijfelt u over welke huidbehandeling het beste bij u past? Maak een afspraak voor een intakegesprek + huidanalyse met onze specialist (€45,-). Tijdens deze afspraak luisteren we naar uw wensen, reinigen, beoordelen en verzorgen wij uw huid en kijken we samen naar de huidbehandeling die voor u de meeste voordelen biedt.

Verzorging thuis

Omdat de huid na de behandeling goed toegangelijk is voor werkstoffen wordt het gebruik van onze producten na de behandeling aangeraden. Wij kennen namelijk de exacte samenstelling en werking van onze producten. Bescherm uw huid na een RF behandeling met een professionele creme met minimaal SPF 30 met UVA en UVB bescherming. Uiteraard wordt u na uw behandeling geïnformeerd over huidverzorging.

RF behandeling bij schoonheidssalon Kalista Assen

Een RF behandeling werkt als een ware facelift!

Maak een afspraak!

Maak een afspraak voor een behandeling of vrijblijvend intakegesprek voor meer informatie in onze schoonheidssalon in Assen

Maak een afspraak