Tanden bleken

Iedereen kent het wel, een gele of bruine gloed over uw tanden. Ten gevolge van koffie, thee, sigaretten en voeding kunnen uw tanden verkleuren. Met behulp van onze speciaal ontwikkelde peroxidevrije bleekgel en bluelight technologie kunt u uw tanden veilig en professioneel laten bleken. Het resultaat van de behandeling is direct zichtbaar! Het resultaat van het bleken van uw tanden is afhankelijk van de gezondheid van uw gebit en van uw consumptie gedrag.

Hoe werkt het?
We starten met een intakegesprek. Doormiddel van een toestemmingsformulier checken wij of u in aanmerking komt voor onze bleekbehandeling. De behandeling begint met het insmeren van uw lippen met een vitamine E serum. Dit serum zorgt er tijdens de behandeling voor dat uw lippen niet uitdrogen. Vervolgens worden uw tanden met een tandenpoetsdoekje en een activatiespray gereinigt. Om ervoor te zorgen dat uw tanden vrij komen van uw lippen krijgt u een mondspreider ingebracht. Dan worden uw tanden ingesmeerd met een peroxidevrije bleekgel. Deze gel is natuurlijk en onschadelijk voor glazuur, tandbeen en tandvlees. De bleekgel wordt extra geactiveerd door een speciale blue light lamp welke op uw tanden is gericht.

Tijdens de behandeling zullen wij het u zo makkelijk mogelijk maken. U ligt heerlijk in een comfortabele behandelstoel en wordt regelmatig geïnformeerd over de resterende duur van de behandeling. De behandeling wordt uitgevoerd door een gecertificeerd professional die er tevens tijdens de behandeling voor zorgt dat de bleekgel indien nodig wordt bijgewerkt. Na de behandeling spuugt u de bleekgel uit en kijkt u samen met onze specialist naar het behaalde resultaat. Om het resultaat zo lang mogelijk te behouden mag u het eerste uur na de behandeling alleen water drinken. De eerste 24 uur na de behandeling kunt u geen producten nuttigen met veel kleur, denk aan; cola, koffie, spinazie etc.

U kunt kiezen uit 3 soorten behandelingen:
20 min. behandeling (4-8 tinten witter)
35 min. behandeling (6-10 tinten witter
50 min. behandeling (8-12 tinten witter)

Levensduur
Het resultaat van de behandeling blijft afhankelijk van uw levensstijl enkele maanden tot enkele jaren zichtbaar. Om ervoor te zorgen dat u zo alng mogelijk van uw behaalde resultaat kunt genieten raden wij aan gebruik te maken van onze tandpasta.

Aanvullende informatie
De kans op gaatjes wordt niet vergroot met deze behandeling. Onze bleek gel bevat géén
schadelijke stoffen die het glazuur van uw tanden aantast. Uw tanden zullen in de toekomst ook niet sneller verkleuren.

Maak een afspraak!

Maak een afspraak voor een behandeling of vrijblijvend intakegesprek voor meer informatie in onze schoonheidssalon in Assen

Maak een afspraak