Zuurstofbehandeling Oxypod 3D

De Oxygen 3D is een revolutionaire zuurstofbehandeling die de voordelen van drie bewezen behandelmethodes combineert. De combinatie van RF, de Oxypod en Ultrasound zorgt voor een ware oppepper. Lijntjes en rimpels zullen vervagen, de huidconditie verbetert en uw huid wordt zichtbaar jonger, egaler en frisser. 

Hoe werkt de behandeling?
Radio frequente stroom (RF)
De behandeling start met het stimuleren van huidvernieuwing. Radio frequente stroom, (RF) wordt toegepast om de collageen aanmaak van de huid te stimuleren. Bij RF is het de hoogfrequente energie die op een gecontroleerde en veilige wijze aan de huid wordt afgegeven en daar zorgt voor een op het weefsel afgestemde warmte. Door deze vorm van verwarming van de diepere huidlagen trekt het collageen (dit is een bouwsteen van de huidstructuur) samen. Dit resulteert in een strakkere en jongere huid.

Oxypod

De Oxypod wordt toegepast voor het verwijderen van dode huidcellen en onzuiverheden. Dode huidcellen zorgen voor een doffe en vale huidteint en zorgen er eveneens voor dat werkstoffen minder goed worden opgenomen door de huid. De sterke exfoliërende werking van deze stap zorgt voor een frisse en egale huid. Je kunt dit vergelijken met onze microdermabrasie behandeling.

De Oxypod wordt gebruikt in combinatie met een speciale gel die tijdens de behandeling zorgt voor een CO2 reactie die het zuurstofgehalte in de huid verhoogd. Door het verhoogde zuurstofgehalte worden werkstoffen beter en in diepere huidlagen opgenomen. De verhoogde zuurstofvoorziening in de huid zorgt eveneens voor een liftend effect. Wallen zullen verminderen en fijne lijntjes worden minder zichtbaar. Na de behandeling voel je het effect van deze reactie in de huid gelijk. De huid is zichtbaar stralender. 

Ultrasound
Na een masker van werkstoffen wordt ultrasound toegepast voor het insluizen van de werkstoffen in de diepere huidlagen. Bij Ultrasound worden geluidsgolven aan de diepere huidlagen afgegeven. Dit zorgt voor een verbeterde doorbloeding van de huid waardoor werkstoffen beter door de huid worden opgenomen en meer effect hebben op de verbetering van de huid.

Wanneer kiest u voor de Oxypod 3D zuurstofbehandeling
– Als u uw huid wilt verjongen want het bevordert de natuurlijke aanmaak van collagene vezels in de huid.
– Bij pigmentvlekken op de huid, het egaliseert de huidskleur.
– Verbetert de bloedcirculatie van de huid en vermindert fijne lijntjes, rimpels en verslappingen.
– Maakt de huid gladder, ook bij bultjes, kuiltjes en grote poriën.
– Het reinigt de huid en verwijdert dode huidcellen.
– Verminderen van grove poriën
– Verhelpen van een droge huid

Twijfelt u over welke huidbehandeling het beste bij u past? Maak een afspraak voor een intakegesprek + huidanalyse met onze specialist (€45,-). Tijdens deze afspraak luisteren we naar uw wensen, reinigen, beoordelen en verzorgen wij uw huid en kijken we samen naar de huidbehandeling die voor u de meeste voordelen biedt.

Na de behandeling
U ziet direct na de Oxypod 3D zuurstofbehandeling dat de huid intensief is behandeld. Dit betekent dat u uw huid met uiterste zorg dient te verzorgen. De huid is nu erg gevoelig voor invloeden van buitenaf. Het gebruik van onze producten is na deze behandeling verplicht. Wij kennen namelijk de exacte samenstelling en werking van onze producten. De huid is na de behandeling gevoelig maar ook goed toegankelijk voor gezonde werkstoffen. Het is hierom belangrijk dat u de juiste huidverzorging gebruikt. Uiteraard wordt u na uw behandeling geïnformeerd over huidverzorging!

Daarnaast dient u er rekening mee te houden dat u uw huid na deze behandeling niet langdurig mag blootstellen aan de zon. Sporten, het nemen van een hete douche of een sauna bezoek wordt de eerste 48 uur na de behandeling afgeraden. Dit i.v.m. de reeds bestaande versterkte doorbloeding van de huid door deze behandeling. Ook zwemmen wordt de eerste 48 uur na de behandeling afgeraden.

Maak een afspraak!

Maak een afspraak voor een behandeling of vrijblijvend intakegesprek voor meer informatie in onze schoonheidssalon in Assen

Maak een afspraak