IPL Couperose/pigmentatie

IPL Pigmentatie
Bij pigmentafwijkingen zal de IPL-lichtflits het kapsel om het pigment wegsmelten. Hierdoor kunnen zich in de eerste dagen na de behandeling donkere pigmentkorreltjes gaan vormen in de huid, waardoor de vlekjes een beetje donkerder kunnen lijken. Dit is een normale reactie.

Na ongeveer 10 tot 14 dagen verdwijnen deze korreltjes vanzelf weer. De vlek is lichter geworden. Na gemiddeld 4-6 behandelingen, die om de 2 weken worden herhaald, zal er al een goed resultaat zichtbaar zijn. Tijdens de behandeling brengen wij eerst een verkoelende gel op uw huid aan. Hierna beginnen we met de IPL behandeling.

IPL Couperose
Bij algehele roodheid en bij couperose biedt IPL een blijvende oplossing. Bij deze huidproblemen zorgt de lichtflits voor een verdikking van de bloedvatwand, waardoor de verwijde bloedvaatjes worden vernauwd of verdicht. De bloedvaatjes zullen gemiddeld al na 4 tot 6 behandelingen niet meer of in elk geval veel minder zichtbaar zijn. Tijdens de behandeling brengen wij eerst een verkoelende gel op uw huid aan. Hierna beginnen we met de IPL behandeling.

Wanneer kiest u voor deze behandeling door middel van IPL?
– Bij algehele roodheid.
– Bij verwijde haarvaatjes.
– Bij couperose.
– Bij spider-naevi (spinnetjes).
– Voor een gezonde, jonger uitziende huid.

Verzorging thuis:
Omdat de huid na de behandeling goed toegangelijk is voor werkstoffen wordt het gebruik van onze producten na de behandeling aangeraden. Wij kennen namelijk de exacte samenstelling en werking van onze producten. Bescherm uw huid na een LED behandeling met een professionele creme met minimaal SPF 30 met UVA en UVB bescherming. Uiteraard wordt u na uw behandeling geïnformeerd over huidverzorging.

Maak een afspraak!

Maak een afspraak voor een behandeling of vrijblijvend intakegesprek voor meer informatie in onze schoonheidssalon in Assen

Maak een afspraak