Gezichtsbehandelingen

Microdermabrasie

Bij microdermabrasie wordt de huid met kristallen geslepen. Dit resulteert in een krachtige regeneratie die de huid een langdurig schoon, fris en jong uiterlijk geeft.

Hydrodermabrasie

Hydrodermabrasie is een zeer effectieve dieptereiniging van de huid. Het combineert exfoliatie van de huid met het inbrengen van actieve werkstoffen.

Gezichtsbehandeling

De klassieke behandeling bestaat uit onder andere een huidanalyse, reiniging, gezichtsmasker, een passende dag- of nachtverzorging en massage.

RF gezichtsbehandeling

Radio frequente stroom, (RF) kan worden toegepast om de collageen aanmaak van de huid te stimuleren zodat de huid strakker, gladder en jonger wordt.

Skin-Roller

Met minuscule naaldjes wordt de huid gestimuleerd, hierdoor wordt de huid steviger en strakker. Lijntjes, rimpels en kleurafwijkingen zullen vervagen

Micro Needling

Micro needling is een intensieve behandeling met behulp van kleine naaldjes die resulteert in een zichtbare facelift, zonder chirurgische ingreep!

Pink Shooter

De Pink shooter is een dermatologische behandeling die fibroblastcellen stimuleert en het huidmetabolisme verbetert via een dynamische activering van 56 werkstoffen

(Chemische) peelings

(Chemische) peelings zijn één van de meest populaire cosmetische ingrepen om de huid te verjongen en te verbeteren. Zorgt voor een nieuwe en gezonde huidlaag.

Plasma behandeling (facelift)

Een plasma behandeling is een innovatieve behandeling die de huid kan laten verstrakken en kan worden gezien als een ware facelift.