Body shaper

De Body Shaper is een multifunctioneel apparaat waar verschillende behandelingen mee kunnen worden uitgevoerd. Door de combinatie van luchtdruk en infrarood worden vetcellen afgebroken en afgevoerd. Tijdens een behandeling van 30 minuten worden er ongeveer 500 tot 600 kcal. verbruikt wat resulteert in zichtbaar gewichtsverlies! De unieke luchtdrukmassage verbetert de lymfe en bloedcirculatie waardoor overtollige afvalstoffen en vocht uit het lichaam worden verwijderd. Uw lichaam wordt als het ware van binnen gereinigd. Vochtophogingen zullen verminderen of geheel verdwijnen. Infrarood verhoogt daarnaast de huidelasticiteit en versnelt de celstofwisseling. Uw huid wordt hierdoor mooier, gladder en gezonder!

Deze behandeling kan worden gebruikt voor:
– Afslanken, door verlies van centimeters en gewicht.
– Verbeteren van de natuurlijke vetverbranding van het lichaam (metabolisme).
– Het afbreken en oplossen van vet en vetophopingen.
– Huidversteviging, en vermindering van cellulitis.
– Ontgiften en Lymfedrainage van het lichaam.
– Afdrijven van vocht, ook bij dikke voeten en enkels.
– Detoxen, ook goed na bijvoorbeeld tijdelijk medicijngebruik.
– Spieropbouw en spierversteviging.
– Zorgt voor een betere bloedcirculatie, ook goed voor koude handen en voeten.
– Werkt ontspannend en pijn verminderend op spieren en gewrichten, ook bij fibromyalgie.
– Voor het verhogen van de weerstand, ook goed na verkoudheid.

Electro-stimulatie pads die op het lichaam kunnen worden aangesloten zorgen voor spieropbouw en een strakker lichaam. Op plaatsen waar u dat wilt kunt u strakker en slanker worden. Deze behandeling is ook zeer geschikt voor mensen met een sportblessure die bepaalde spiergroepen op een rustige gecontroleerde manier willen trainen en versterken.

Wat kunt u verwachten?
Tijdens de behandeling ligt u heerlijk en ontspannen op een behandeltafel en wordt u door ons ingepakt in een futuristisch pak. De spierstimulatie-pads (indien gewenst) worden aangesloten op uw lichaam. Het pak warmt zich op (indien gewenst) en de behandeling begint. Deze behandeling is zeer rustgevend, pijnloos en duurt ongeveer 30-45 minuten.

Het is belangrijk om vóór en na de behandeling voldoende water te drinken om ervoor te zorgen dat afvalstoffen makkelijk door het lichaam kunnen worden afgevoerd. Een gezond en gevarieerd eetpatroon gecombineerd met sporten of bewegen (wandelen, fietsen, zwemmen) is aan te bevelen. Na de behandeling kunt u gewoon uw dagelijkse bezigheden hervatten. De te behalen resultaten zijn per persoon verschillend en zijn onder andere afhankelijk van leeftijd, weefselstructuur, gezondheid, hormonen en eet- en leefgewoonten. Afhankelijk van het gewenste resultaat wordt een kuur gevolgd van 6 tot 10 behandelingen, gedurende 1 keer per 1 a 2 weken.

Deze behandeling is niet geschikt voor mensen met:
– Ernstige ziekten (bijvoorbeeld kanker)
– Een te hoge of lage bloeddruk
– Hart- en vaatziekten of zwakke bloedvaten
– Trombose
– Een pacemaker of vergelijkbare apparatuur
– Stofwisselingsziekten
– Epilepsie
– Zwangerschap
– Obesitas
– Hoge koorts
– Open wonden en/of ontstekingen
– Een leeftijd jonger dan 18 of ouder dan 70 jaar

Maak een afspraak!

Maak een afspraak voor een behandeling of vrijblijvend intakegesprek voor meer informatie over deze behandeling

Maak een afspraak