IPL Huidverjongen

Huid verjongen is één van de nieuwste ontwikkelingen op IPL-gebied. Tijdens de behandeling wordt de aanmaak van collageen bevorderd, waardoor de conditie van het bindweefsel sterk verbetert. De huid zal aanzienlijk beter functioneren en er jeugdiger en vitaler uitzien. Door de verbeterde huidfunctie wordt huidveroudering op een optimale manier teruggedrongen. Door het ouder worden en door erfelijke aanleg vermindert het collageen in de huid. Ook invloeden van buitenaf, zoals de zon, luchtvervuiling, ongezond eten, niet voldoende water drinken en roken versnellen dit proces. Bij de behandeling van rimpels doet IPL in de bovenste huidlagen haar werk.

Tijdens de behandeling brengen wij eerst een verkoelende gel op uw huid aan. Wij gebruiken andere soorten licht-filters voor IPL huidverbetering dan voor IPL ontharen, Er zijn dus verschillende filters voor het behandelen van huidverjonging, (hyper)pigmentatie, acne, spider naevi, rode adertjes enzovoort. Hierna beginnen we met de IPL behandeling. Het gefilterde licht geeft een prikkeling aan de huid zodat de huidcellen gestimuleerd worden zichzelf te herstellen en te verbeteren. De huid zal vervolgens zelf nieuw collageen aanmaken waardoor de conditie van het bindweefsel verbetert en het gezicht weer een frisse en jeugdige uitstraling krijgt.

Voor nóg betere resultaten is het mogelijk de IPL huidverjonging behandelingen af te wisselen met bijvoorbeeld onze microdermabrasie en/of Skin-roller + RF + Hyaluronzuur behandelingen.

Wanneer kiest u voor een behandeling voor huidverjonging d.m.v. IPL?
Bij rimpeltjes en lijntjes.

Bij huidverslappingen.
Voor een gezonde, jonger uitziende huid.

Verzorging thuis
Omdat de huid na de behandeling goed toegangelijk is voor werkstoffen wordt het gebruik van onze producten na de behandeling aangeraden. Wij kennen namelijk de exacte samenstelling en werking van onze producten. Bescherm uw huid na een LED behandeling met een professionele creme met minimaal SPF 30 met UVA en UVB bescherming. Uiteraard wordt u na uw behandeling geïnformeerd over huidverzorging.

Maak een afspraak!

Maak een afspraak voor een behandeling of vrijblijvend intakegesprek voor meer informatie in onze schoonheidssalon in Assen

Maak een afspraak